Home
 
Info
 
Visie
 
Profiel
 
Werkwijze
 
ContactMCM In Motion

voor organisaties in bewegingProfiel

Als peoplemanager en bruggenbouwer ben ik sterk in het laten samenwerken van mensen van verschillende vakdisciplines en verschillende niveaus. Dit doe ik vanuit een rol als adviseur, manager of coach.
Mijn grootste kracht is een heldere visie op organisaties, processen en structuren en het vinden van samenhang in complexe omgevingen. Daarbij ben ik in staat om grote lijnen uit te zetten en te bewaken zonder details uit het oog te verliezen. Brede technische kennis en ruime bestuurlijke ervaring helpen mij te begrijpen welke problemen en risico's veranderingen met zich mee kunnen brengen. Ik heb bijna 20 jaar ervaring als leidinggevende in een resultaatgerichte en een sterk veranderende omgeving waarvan de laatste acht jaar als directeur.
Vanaf begin 2008 werk ik vanuit een rol als zelfstandig en onafhankelijk adviseur en interim-manager.

 

Loopbaan

  • Zelfstandig ondernemer, eigenaar MCM In Motion (2008)
  • Directeur (statutair) ONS Netbeheer (1999 – 2007)
  • Directielid ONS Infra (2003-2006)
  • Verandermanager ONS Energie (1988 – 1998)
  • Projectleider laagspannings- en middenspanningsinstallaties ABB (1985 – 1988)

Opleiding

In 1983 diploma HTS Electrotechniek (richting energietechniek) behaald en daarna vele opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van algemeen management, organisatiekunde, projectmanagement, relatiebeheer, marketing en diverse technische vakgebieden.
Talenkennis: Engels en Duits, Rijbewijs BE.